LIGHTWORKER PROGRAMMA

Jij wilt alles leren over Reiki en energiewerk. Jij bent een lichtwerker in de dop en klaar om je te ontpoppen als Reiki Master!

Ben je er klaar voor om je eigen energetische kracht te ontdekken en ontwikkelen? Jij bent hier met een reden. Er borrelt iets in je binnenste. Je bent klaar om te zien wat je allemaal in je mars hebt. Jij houdt je niet langer in. Jij weet wat je te bieden hebt als energiewerker, alleen moet het nu nog een weg vinden. Dus wat is de volgende stap? Hoe kun je je creatieve kracht inzetten als de Godin die je bent? Je hoeft niet langer te zoeken. Dat weet ik, omdat ik hetzelfde vuur voel. Hetzelfde verlangen om alles te weten te komen en een echte lightworker te worden. 

Jarenlang had ik een normale kantoorbaan. Ik werkte als ICT consultant en reed het hele land door. Ik implementeerde nieuwe applicaties, sprak met allerlei verschillende mensen. Ik was redelijk goed in mijn werk, maar er was geen spark. Mijn energie verdween als sneeuw voor de zon. Ik ging op onderzoek uit naar hoe dit kon. Ik ontdekte dat ik letterlijk altijd open stond, dat ik alle energetische input die mensen uitzenden ook echt ontvang. En dit doet of kan iedereen, ik ben daarin niet uniek. Ik wist alleen niet hoe ik dit moest beheersen, want het kostte me teveel. 

Ik volgde trainingen, verdiepte me verder in Yoga, energiewerk en Reiki. Ik bouwde vooral heel veel ervaring en intuïtie op. Zo kon ik me ontwikkelen tot een fijngevoelige coach die precies weet waar de schoen wringt. Ik kan met je meekijken, ook op afstand, en jouw systeem praat met mij. En het mooiste is: ik kan dit ook aan jou leren!

 

Wil jij...​

 • ...van energiewerk je beroep maken?

 • ...technieken leren die je nodig hebt om iemand energiesysteem te lezen?

 • ...weten hoe je intuitief je cliënten kunt ondersteunen met energiewerk?

 • ...begeleiding van een ervaren Reiki Master zodat je zeker weet dat je ethisch en veilig te werk gaat?

Dan is het Lightworker Programma voor jou!

Aan het einde van het traject ben je Reiki Master en weet je precies waar jouw kracht ligt als lichtwerker, kun je behandelingen geven specifiek toegepast op de behoeften van je cliënten én kun je anderen inwijden in de Reiki.

Energy Healing

Lightworker VIP of BASIS?

Je kunt kiezen uit twee varianten van het Lightworker Programma: een laagdrempelige BASIS versie of de meer uitgebreide VIP versie. Waar kies jij voor?

BASIS PROGRAMMA

€650 excl. BTW

 • Reiki 1 t/m Master online training

 • 4x inwijding op afstand in live video call (dit werkt net zo goed als 'in het echt' ;-))

 • 3x Q&A video call (30 minuten per keer)

 • Cursusmateriaal ebooks

 • Levenslange toegang tot de online academie inclusief al het cursusmateriaal

 • Dit traject duurt 6 maanden

 • Bonus: toegang tot de energiewerker Challenge

Na afloop van het BASIS Programma:

Na afronding van dit programma ontvang je 4 officiële certificaten (Reiki 1, 2, 3 en Master) en mag je jezelf Reiki Master noemen, anderen behandelen en inwijdingen in de Reiki faciliteren.

VIP PROGRAMMA

€1650 excl. BTW

 • Alles van BASIS

 • 5 één-op-één gesprekken via video call

 • 2x Reiki reading op afstand met check-up van jouw energiesysteem en coaching (45 min per keer)

 • Dit traject duurt 6 maanden

De één-op-één gesprekken zijn bedoeld om al je vragen te beantwoorden, ervaring te delen en je aanvullende informatie te geven over je proces. De Reiki readings helpen bij je eigen proces en helpen je om je ontwikkeling te duiden. Je leert je eigen energiesysteem goed kennen en dit zal je helpen om de informatie uit het systeem van je cliënt te plaatsen en duiden.

Na afloop van het VIP Programma:

Als je het Lightworker VIP Programma hebt afgerond ben je Reiki Master met meteen veel ervaring. Je weet wat je kunt, wat jouw specifieke talent is binnen energiewerk en je hebt een opstapje op je eigen proces en ontwikkeling in gang te houden. Ik kijk met je mee every step along the way! Je kunt in de één-op-één gesprekken echt al je vragen stellen, je twijfels delen en samen werken we aan jouw groei. De Reiki Readings zijn een manier om de taal van jouw energiesysteem te leren kennen en de boodschappen die jij jezelf geeft in de vorm van energie te ontcijferen. Dit is zo waardevol!

 

Ik begeleid je bij elke stap

​Het programma is speciaal voor jou ontworpen zodat je in je eigen tempo de principes van Reiki en energiewerk kunt leren.

Als je je aanmeld vraag ik je om meteen een coach call in te plannen. In dit gesprek besteden we uitgebreid aandacht aan jouw wensen. Hoe wil jij graag werken met energie? Wie is je ideale cliënt? Misschien ben je al coach of maak je een carrièreswitch: het Lightworker Programma is er voor jou. Het programma in zowel VIP als BASIS pas ik echt aan aan jouw voorkeuren. Ik geef je toegang voor het leven tot alle online trainingen en daarnaast bied ik je begeleiding bij de technieken die voor jou het best werken voor jouw doelen. 

In dit eerste gesprek volgt ook meteen de eerste Reiki inwijding. Je kunt daarna meteen aan de slag.

Lilly reiki 1 utrecht_edited.jpg
DSC02077_edited.jpg

Lilly heeft mij meegenomen door Reiki 1,2,3 en Master. Voor mij is Lilly de perfecte facilitator hierin, omdat ze kundig is in de theorie en het energiewerk zelf, maar ook ruimte biedt om Reiki op je eigen manier te integreren in je leven en werk. Daardoor kan ik het in al mijn rollen (coach, trainer,moeder, partner) inzetten op de manier die bij mij en mijn omgeving past.

Lilly schept een veilige en fijne sfeer om laagdrempelig te (leren) werken met energie.

- Ernestine Numan

De Reiki Levels

Wat houden de verschillende Reiki graden in? En kan ik dit wel online volgen? Ik zal je alles vertellen over de verschillende cursussen die bij het Lightworker Programma horen.​

Reiki 1

In de eerste cursus leer je alles over de basis van energiewerk. In mijn online cursus leer in 5 video's wat Reiki is, hoe het werkt en hoe je zelf een Reiki behandeling kunt geven. We oefenen twee verschillende Reiki behandeltechnieken: de zelfbehandeling en de Traditionele Reiki behandeling. Daarnaast leer je alles wat je nodig hebt over de aura en chakra's.

Reiki 2

In Reiki level 2 leer je de eerste Reiki symbolen en de techniek om Reiki op afstand te geven. Daarnaast leer je verschillende aanvullende technieken die je Reiki practice kunnen ondersteunen en een techniek die je kunt toepassen bij cliënten die worstelen met verslaving.

Reiki 3

In dit level specialiseer je je in specifieke technieken om je client optimaal te ondersteunen in het doorbreken van blokkades, loslaten van negativiteit en het stimuleren van persoonlijke groei. Daarnaast leer je hoe je met de chakra's kunt werken om balans te herstellen. Hiervoor ontvang je aanvullende Reiki symbolen.

Reiki Master

Als Reiki Master weet je hoe je iemand kunt inwijden in de Reiki. Je leert hoe je een inwijding doet en hoe je een Reiki practitioner training faciliteert. Daarnaast leer je aanvullende technieken om de helende werking van Reiki optimaal in te zetten.