Lilly reiki cursus_edited.jpg

Wil jij energiewerker worden?

Ik begeleid vrouwen en mannen die aangetrokken zijn tot energiewerk en healing op een simpele en toegankelijke manier, om zo hun potentieel als energiewerker te ontgrendelen.

Wil jij weten hoe je je intuïtie traint en kunt 'praten' met je energielichaam zodat je de kracht die al in je zit opent op een makkelijke en fijne manier?

Download dan mijn gratis e-book 'In 3 stappen energiewerker. Ontdek je inner energiewerker met Reiki zonder cursus'. 

Energiewerk zonder dure cursus

Ben jij benieuwd wat jij kunt doen met energiewerk, maar wil je liever nog niet investeren in een (dure) cursus zoals Reiki 1? Dan is dit eBook een goede start!

Je leert alles over het trainen van de gevoeligheid van je handen, over de chakra's en welke stappen jij kunt volgen om ervaring op te doen.

Het is echt een ontdekkingsboek. Je kunt zo vaak oefenen als je wilt en je zult merken dat naarmate je meer feeling krijgt voor het voelen van energie met je handen, je meer lol krijgt in het verder ontdekken van de mogelijkheden. En misschien weet je dan dat het voor jou de moeite waard is om wel een cursus te volgen. En misschien vind je het zo al voldoende, dat is ook goed.

lillyvanviegen.jpg