YES je hebt het eBook gedownload!

Super tof dat jij het eBook 'In 3 stappen energiewerker. Ontdek je inner energiewerker met Reiki zonder cursus' hebt gedownload. Dit is je eerste kennismaking met energiewerk.

Voordat je deze pagina wegklikt, WACHT nog even. Om jouw ervaring met energiewerk meteen al te vergroten wil ik je vertellen dat ik een uniek aanbod voor je heb. 

 

In het eBook deel ik alle waardevolle info die je nodig hebt om te beginnen met energiewerk. Maar niets is zo nuttig als energiewerk aan den lijve te ondervinden, toch?

 

Er bestaat geen energiewerker die zelf nog nooit een behandeling heeft gekregen.

 

Elke succesvolle energetisch coach neemt zelf regelmatig een behandeling.

 

Nu je mijn eBook hebt aangevraagd weet ik dat je klaar bent voor de volgende stap. Jij gaat je onderdompelen, jij gaat je verdiepen in alles wat met energiewerk te maken heeft!

Om die reden wil ik je eenmalig een Reiki behandeling op afstand aanbieden, met mijzelf, tegen een sterk gereduceerd tarief.

 

Dit krijg je met een Reiki behandeling op afstand:

 

 1. Een volledige Reiki behandeling in het comfort van je eigen huis

 2. Inzicht in de staat van jouw energetisch systeem

 3. Antwoord op je vragen of inzicht in waar jouw klachten vandaan komen

 4. Een energieboost en ontspanningsmoment in één!

Jij betaalt voor een volledige Reiki behandeling op afstand nu geen €59,- maar slechts €27,-

Neem een Reiki behandeling op afstand.
Als je een Reiki behandeling op afstand bij mij boekt krijg je direct feedback op je eigen energiesysteem, vragen en ontwikkelpunten.

Je krijgt niet vanzelf meer ervaring met energiewerk.

Lilly van Viegen Reiki behandeling Utrecht

Ben jij aangetrokken tot energiewerk en wil je graag meer leren over je eigen energiesysteem? Heb je klachten of vragen over jou lichaam, gedachten, patronen of emoties? Vind jij het fijn om jezelf steeds beter te leren kennen? Dan is een Reiki behandeling op afstand de perfecte stap.

Een Reiki behandeling op afstand geeft rust, ontspanning en komt tot de kern van de klachten of vraag. Ik stuur de Reiki energie naar jou, gewoon vanuit de veiligheid en rust van je eigen huis. 

Hoe werkt Reiki op afstand eigenlijk?

Reiki werkt door tijd en ruimte heen. Het maakt dus niet uit waar jij bent en waar ik me als Reiki behandelaar bevind. Ik stuur de Reiki energie heel gemakkelijk jouw kant op. Tegelijkertijd krijg ik informatie over jouw energiesysteem omdat ook jouw energie door tijd en ruimte heen kan communcieren. Handig hè ;)

 

Praktisch:

Plan je afspraak en van tevoren hebben we op het geplande tijdstip kort telefonisch contact. Zorg dus dat je je telefoonnummer doorgeeft. We bespreken jouw vragen, klachten of je specifieke intentie.

Ga vervolgens ontspannen zitten of liggen (mag ook op bed). Als de behandeling begint ervaar je misschien een gevoel van rust of sensaties in je lichaam.  Soms ervaar je ook meer emoties of andere sensaties die loskomen. Soms is het gewoon alleen maar rustgevend.

De Reiki behandeling stopt wanneer de geplande tijd afgelopen is. Heb je vragen of wil je wat delen? Dan kun je me achteraf altijd een mailtje sturen.

_edited.jpg

Ja, ik neem een Reiki behandeling op afstand.
Jij betaalt voor een volledige Reiki behandeling op afstand nu geen €59,- maar slechts €27,-

Reiki is levensenergie

Reiki is de Japanse benaming voor wat ze in China 'chi' noemen en in het Sanskriet 'prana': het is de universele energie die alles op aarde laat leven. Het Japanse woord ‘rei’ betekent zoiets als universeel en ‘ki’ betekent energie. Deze energie adem je, stroomt door je aderen en is overal om ons heen.

Reiki is een helingstechniek uit Japan. Het is een simpele manier om deze levensenergie te sturen daar waar het nodig is. Tijdens een behandeling stuurt de Reiki beoefenaar de levensenergie naar verschillende plaatsen op het lichaam. Dit gebeurt met de handen, soms met en vaak zonder aanraking. Door de extra ki ontspant het lichaam, worden gedachten rustig en wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.

 

Het is een effectieve natuurlijke manier van genezen en ondersteunen. Iedereen kan het geven en ontvangen. Iemand die een Reiki opleiding heeft gevolgd is in staat deze energie bewust te ontvangen en door te geven. Een behandeling vindt plaats door middel van aanraking; met het fysieke lichaam of via het energielichaam. Waar Reiki stroomt worden blokkades doorbroken, balans hersteld en ontspanning gestimuleerd. Het heeft een zachte maar krachtige werking. Reiki werkt altijd, omdat de energie zelf zijn weg vindt.

Een Reiki behandeling op afstand

Reiki is goed ter ondersteuning van alle klachten, zowel lichamelijke, emotionele als mentale problematiek. Het ontspant, verzacht en harmoniseert de energie in het lichaam. Het neemt blokkades weg uit het energetisch lichaam, maar ook in het fysieke lichaam. Een behandeling werkt zeer ontspannend. Dus ook ‘zonder reden’ is een Reiki behandeling fijn. Maar ook wanneer je bezig bent met een grotere uitdaging of trauma-verwerking, is Reiki een prachtig hulpmiddel om alle reuring in lichaam en geest weer in harmonie te brengen.

Reiki werkt als het nodig is onafhankelijk tijd en plaats. Dit klinkt natuurlijk abstract, maar als je het meemaakt kun je niet anders zeggen dan dat het zo is. Heel praktisch!

Dit kun je verwachten tijdens een Reiki behandeling (op afstand):

 • Diepe ontspanning

 • Sensaties in het lichaam zoals schokjes, warmte of kou

 • (Onverwerkte) emoties kunnen loskomen

Dit heeft als resultaat:

 • Heldere geest

 • Je voelt je uitgerust

 • Je lichaam voel ontspannen

 • Je hebt meer zicht op de oorsprong van je klachten

Ja, ik neem een Reiki behandeling op afstand.
Jij betaalt voor een volledige Reiki behandeling op afstand nu geen €59,- maar slechts €27,-

Hi, ik ben Lilly van Viegen

Ik weet uit eigen ervaring dat het mogelijk is om op en simpele manier energiewerk toe te passen in het dagelijks leven.

In 2016 ben ik Reiki Master geworden en vanaf toen mijn ervaring met energiewerk is alleen maar gegroeid. Ik ben ervan overtuigd dat Reiki simpel is en energiewerk voor iedereen bereikbaar. Door je bewust te worden van je potentie creëer je meer bewustzijn. Hoe meer mensen deze innerlijke kracht ontdekken, hoe gezonder ons lichaam en geest zullen worden en dus hoe fijner onze maatschappij zal zijn. Dat is mijn droom.

Reiki is wat mij betreft niet zweverig en spiritueel op een aards niveau. Het brengt je meer belichaming, meer lichaamsbewustzijn meer embodiment. Embodiment is de weg naar een goede relatie met jezelf. Het is de manier om liefde te leren koesteren voor de vermogens van je lichaam en te zorgen voor jezelf. Het is de manier om je grenzen te leren kennen en aan te geven. Dit is mijn levenswerk.

Ik heb jaren gewerkt in de ICT en Consultancy. Lange dagen achter een bureau en werk doen waar ik wel goed is was maar wat me nul voldoening gaf brak me uiteindelijk op. In 2017 kreeg ik een burn-out cadeau. Door rusten, oefenen en uitproberen kon ik uiteindelijk mijn intuïtie volgen en kiezen voor werk dat mij écht energie geeft! Reiki is niet alleen mijn houvast, het is mijn navigatie.

In 2018 ben ik voor mezelf begonnen als Yoga Therapeut en Reiki master trainner en dat is de beste keuze ooit geweest. Inmiddels ben ik moeder van een zoontje en ben ik eigenaar van De Yogaschool Utrecht.

_DSC1069.jpg